2019 CMAS Schedule

Here is our schedule for the upcoming CMAS testing, which runs April 8th – April 18th.

 

Altona Middle School

CMAS Testing Schedules 2019

 

CMAS (Math & ELA) Bell Schedule (April 8 – April 15)

Period 1 (130 minutes) 8:25 – 10:35

Period 2 (85 minutes) 10:40 – 12:05

LUNCH/LEAD  (80 minutes) 12:05 – 1:25

8th LUNCH  12:05 – 12:45 LEAD  12:45 – 1:25

6th/7th LEAD 12:05 – 12:45 LUNCH  12:45 – 1:25

Period 3 (130 minutes) 1:30 – 3:40

 

 

4/8 Mon

4/9 Tues

4/10 Wed

4/11 Thur

4/12 Fri

4/15 Mon

P1 8:25 – 10:35

ELA 8

ELA 8

ELA 8

ELA 6

ELA 6

ELA 6

P2 10:40-12:05

Math 7

Math 7

Math 7

Math 8

Math 8

Math 8

P3 1:30-3:40

Math 6

Math 6

Math 6

ELA 7

ELA 7

ELA 7

 

CMAS (Science) Bell Schedule (April 16 – April 18)

Period 1 (100 minutes) 8:25 – 10:05 (8th grade testing Science)

Period 2 (80 minutes) 10:10 – 11:30

Period 3 LUNCH/LEAD (80 minutes) 11:30 – 12:50

8th LUNCH 11:30 – 12:10  LEAD 12:10 – 12:50

6th/7th LEAD 11:30 – 12:10  LUNCH 12:10 – 12:50

Period 4 (80 minutes) 12:55 – 2:15

Period 5 (80 minutes) 2:20 – 3:40

 

 

4/16 Tuesday (B)

4/17 Wednesday (A)

4/18 Thursday (B)

P1      8:25 – 10:05

SCI 8

SCI 8

SCI 8